Camper verhuur

Ontdek het plezier en de vrijheid van een vakantie met de camper en huur bij Funshare een camper van een topmerk aan een voordelige prijs. Al onze campers  worden reisklaar afgeleverd en zijn gratis voorzien van het nodige kampeermateriaal en eetgerief. Funshare camper verhuur is de eenvoudigste weg om kennis te maken met onze selectie van de betere campers evenals  onze unieke camper gebruiksformules.      

Maak van uw camper vakantie een onvergetelijke ervaring

camper verhuur

Een camper huren is voor u een nieuwe ervaring? Dan is het uiterst belangrijk om uw behoeften en voorkeur zo goed mogelijk te beschrijven. Dat zal ervoor zorgen dat u met de meeste geschikte camper op stap gaat en optimaal geniet van deze unieke ervaring. Wij helpen u graag bij uw keuze.  Stuur ons het camper reservatieformulier verhuur toe met uw behoeften en de gewenste periode om de beschikbaarheid en prijs te kennen.            

U huurt regelmatig een camper? Bespaar dan 20% op de huurkost dankzij de formule Funshare FLEX camper verhuur abonnement

Zorg ervoor dat u uw reis goed voorbereidt. Dat voorkomt onaangename verrassingen zoals een gebrek aan een geschikte camper overnachtingsplaats of overvolle campings. Als camper verhuurbedrijf beschikken wij samen met onze klanten over heel wat ervaring. Wij adviseren u graag bij de keuze van uw reisbestemming. Tevens bieden wij extra diensten aan om uw reis nog aangenamer te maken. Zoals bv. verhuur van bedlinnen, verhuur van draagbaar GPS toestel, draagbare BBQ, stroomomvormer, LCD TV met DVD etc... 

Vraag bij uw camper verhuur reservatie steeds een bevestiging van de totale kostprijs van uw reis en raadpleeg de algemene voorwaarden motorhome verhuur . Deze bevatten belangrijke informatie die een vlotte afloop garanderen.    

Praat indien mogelijk met vrienden of kenissen die ervaring hebben met het huren van een camper en weten waarop u moet letten. Indien u bv. op reis gaat naar een land met weing camper service plaatsen en niet van plan bent om campings op te zoeken, is een motorhome met een zonnepaneel en/of een extra woonbatterij zeer nuttig.