Ligging Funshare Motorhomes & Vanomobil Tremelo


Funshare Motorhomes bvba

Grootlosestraat 65
B-3128 Tremelo-Baal
Tel. +32 (0) 16 20 63 65

Funshare Motorhomes Tremelo

 

Wegbeschrijving - Funshare Motorhomes:

Wegens wegenwerken in Baal is het best één van onderstaande wegbeschrijvingen te volgen. Funshare Motorhomes is bereikbaar via Tremelo of Schriek (Grootlo). De Nobelstraat  van Baal naar de Grootlosestraat is tot het voorjaar 2014 afgesloten 

Vanuit Leuven  (Afrit 21 E 314) : Via Rotselaar, Werchter naar Tremelo. In Tremelo door het centrum rijden, steeds rechtdoor totdat u aan een T-Kruispunt komt. Hier slaagt u rechtsaf in de Grootlosestraat. Ongeveer 1 km verder vindt u Funshare Motorhomes aan de rechterkant

Vanuit Mechelen : Via de putsesteenweg naar Putte. Na Putte richting Schriek, verder naar Grootlo. Aan de kerk van Grootlo links afdraaien in de zandstraat. na ongeveer 2 km vindt u Funshare Motorhomes aan uw linkerkant.

Vanuit Baal : In het centrum van Baal richting Tremelo rijden. In Tremelo aan het ronde punt, naar rechts het centrum door. Steeds rechtdoor totdat u aan een T-kruispunt komt. Rechts afslaan en ongeveer na 1 km vindt u Funshare Motorhomes aan uw linkerkant.

Vanaf de E313 : de snelste weg is de E313 volgen tot  afrit Aarschot. Bij de Afrit aan de lichten rechts afslaan. Steeds rechtdoor totdat u aan  de rotonde komt met de Duracell batterijen. 3 de afslag nemen (links). De weg volgen tot de rotonde in Betekom. Fechts afslaan en de eerste straat links inslaan. Deze weg volgen en rechts inslaan voor de fietsenwinkel. de weg volgen en aan het einde rechst afslaan. U komt in het centrum van Baal waarna u links afslaat richting Tremelo. Steeds rechtdoor tot aan de verkeerslichten, rechts afslaan totdat u aan de T-kruising komt. Nogmaals rechts afslaan. Ongeveer 1 km verder vindt u Funshare Motorhomes aan uw linkerkant.