Funshare FRANCHISING aanbod

Voor de regionale uitbouw van het Funshare motorhome concept zijn wij op zoek naar zelfstandig ondernemers in de regio Antwerpen, Gent, Kortrijk en Bergen met sterk interesse in de motorhome branche. Dankzij dit franchising aanbod kunt u op korte termijn en met een beperkt risico een rendable activiteit uitbouwen in een groeiende markt.  


Ter verwezenlijking van de regionale groei zijn wij op zoek naar klantgerichte zelfstandige ondernemers met een sterke interesse in de motorhome wereld.
U werkt op zelfstandige basis maar u maakt deel uit van de Funshare organisatie en geniet hierdoor van een centrale ondersteuning op het vlak van internet marketing, verkoop, verzekeringen, aankoop, onderhoud, reparaties, contractbeheer, planning en klantenwerving. U verleent de nodige service aan de klanten van uw regio (eigenaars, deeleigenaars, kopers en huurder) en brengt het unieke aanbod van Funshare dichter bij de klant. Dit Franchising aanbod is ook geldig voor bedrijven die reeds actief zijn in de motorhome sector en wensen te diversifiëren.

De uitbouw van een Funshare motorhome vestiging kan zowel op deeltijdse als voltijdse basis afhankelijk van uw ambitie, de beschikbare infrastructuur en het potentieel in de regionale markt.
Om als kandidaat in aanmerking te komen dient u bereidt te zijn te investeren in de uitbouw van een motorhome vloot en te beschikken over een locatie (als eigenaar of huurder) voor de veilige stalling van de motorhomes en de ontvangst van de klanten.

Om deze activiteit met sucess uit te bouwen dient u, naast een interesse in het concept,  zowel te beschikken over goede commerciële en technische vaardigheden.

In ruil voor uw inzet bieden wij u een succesvolle positie met een uniek concept in een sterk groeiende markt.

Actieve franchisenemers: 
- Regio Luik: Jasper VDL ,Chaussée de Bruxelles, 175-183 - 4340 -  AWANS
Verdeler van caravans en de motorhome merken Adria, Fleurette, Eriba en Itineo

"Funshare - motorhome fractionals" is een geregistreerd merk, eigendom van de firma Funshare Motorhomes bvba BTW BE 860.499.767.