Voordelig reizen met de motorhome  

Funshare Motorhomes biedt naast haar aanbod van verhuur en verkoop van motorhomes een aantal motorhome formules om het frequent gebruik van een motorhome zo voordelig mogelijk te maken. Wie kiest voor één van onze voordeelformules spaart niet alleen geld maar hoeft zich ook geen zorgen te maken over de stalling, onderhoud of reparaties van de motorhome. U kunt zich volledig concentreren op het het plannen van uw motorhome reizen en ten volle  genieten van de vrijheid en het comfort van deze avontuurlijke vakantieformule.  

Voor elke motorhome behoefte een geschikte formule 

Motorhome reizen met Funshare

U wilt kennis maken met motorhome reizen? U huurt reeds enkele jaren een motor-home? U bent een doorwinterde kenner en weet precies wat u nodig heeft en kijkt uit naar een nieuwe motorhome? 
Funshare heeft voor u steeds een gepaste en voordelige formule.      

Reizen met de motorhome is nieuw voor u of u hebt er slechts af en toe behoefte aan? Dan is motorhome verhuur de geknipte formule. Contacteer ons voor een motorhome initiatie om uw behoeften te kennen of reserveer hier een motorhome. Onze motorhomes zijn gratis voorzien van kampeermateriaal en beschikken over de nodige opties zoals een zonepaneel, achteruitkijkcamera, fietsendrager, airco cabine  en een zonneluifel. (Consulteer de specificaties van de beschikbare motorhomes voor de volledige uitrusting). Voor een lichtgewicht keukenset kan u steeds in onze kampeershop terecht.  Indien u nooit eerder met de motorhome op reis ging is het nuttig de basisprincipes over de werking van de motorhome  even door te nemen. 

U bent een fervent motorhome reiziger en u huurt elk jaar opnieuw een motorhome. Of u wenst de komende jaren verschillende motorhomes uit te proberen alvorens over te gaan tot een aankoop? Onze formule Funshare FLEX laat u toe aan de meest voordelige tarieven te huren. Uw Flexsaldo is steeds overdraagbaar naar een andere van onze formules. Daarenboven hoeft u geen startkost te betalen en is de parking van uw wagen op ons domein tijdens uw reis gratis

U heeft besloten om de komende jaren vaak met de motorhome te reizen en u bent klaar om te investeren in een eigen motorhome? De formule “Funshare Rentmax", kopen met verhuur,  biedt u het plezier van een eigen motorhome op een uiterst voordelige manier. Dank zij uw  deelname aan de formule RENTMAX, onze full service verhuurdienst, hoeft u zich geen zorgen te maken over stalling, onderhoud, reiniging of reparatie zodat uw motorhome steeds reisklaar op u wacht.