Voordelig reizen met de motorhome  

Funshare Motorhomes biedt naast haar aanbod van verhuur en verkoop van motorhomes een aantal motorhome formules om het frequent gebruik van een motorhome zo voordelig mogelijk te maken. Wie kiest voor één van onze voordeelformules spaart niet alleen geld maar hoeft zich ook geen zorgen te maken over de stalling, onderhoud of reparaties van de motorhome. U kunt zich volledig concentreren op het het plannen van uw motorhome reizen en ten volle  genieten van de vrijheid en het comfort van deze avontuurlijke vakantieformule.  

Voor elke motorhome behoefte een geschikte formule 

Motorhome reizen met Funshare

U wilt kennis maken met motorhome reizen? U huurt reeds enkele jaren een motor-home? U bent een doorwinterde kenner en weet precies wat u nodig heeft en kijkt uit naar een nieuwe motorhome? 
Funshare heeft voor u steeds een gepaste en voordelige formule.      

Reizen met de motorhome is nieuw voor u of u hebt er slechts af en toe behoefte aan? Dan is motorhome verhuur de geknipte formule. Contacteer ons voor een motorhome initiatie om uw behoeften te kennen of reserveer hier een motorhome. Onze motorhomes zijn gratis voorzien van kampeermateriaal en keukenbenodigdheden en beschikken over de nodige opties zoals een zonepaneel, achteruitkijkcamera, fietsendrager, airco cabine  en een zonneluifel. (Consulteer de specificaties van de beschikbare motorhomes voor de volledige uitrusting). Indien u nooit eerder met de motorhome op reis ging is het nuttig de basisprincipes over de werking van de motorhome  even door te nemen. 

U heeft besloten om de komende jaren vaak met de motorhome te reizen en u bent klaar om te investeren in een eigen motorhome? De formule “Funshare Rentmax", kopen met verhuur,  biedt u het plezier van een eigen motorhome op een uiterst voordelige manier. Dank zij uw gratis deelname aan de formule RENTMAX, onze full service verhuurdienst, hoeft u zich geen zorgen te maken over stalling, onderhoud, reiniging of reparatie zodat uw motorhome steeds reisklaar op u wacht.

U wenst uw eigen motorhome maar een dergelijk grote investering schrikt u af. Dan is 'Funshare Leasemax' misschien de oplossing. U kent perfect uw maandelijkse kost (onderhoud, verzekering....), u heeft geen zorgen bij een eventueel schadegeval . Gedurende 3,4 of 5 jaar kunt u genieten van het gebruik. Bij afloop van het contract, kan u zonder zorgen over stappen naar een recenter en nieuwe model.

Funshare Savemax, onze meest recente formule, biedt u de mogelijkheid uw tweedehandse motorhome nieuw te bestellen voor enkel 45000,-. 

U bent op zoek naar een recente tweedehands motorhome? Schrijf u in voor de bestelling van één van onze tweedehands motorhomes. Onze motorhomes worden regelmatig vernieuwd en de verkoopdatum en prijs kan reeds lang vooraf afgesproken worden.