Voordelig reizen met de motorhome  

Funshare Motorhomes biedt sinds 2006 aan haar huurklanten volledig uitgeruste huurmotorhomes aan die voorzien zijn van alle nuttige opties die het gebruik van de motorhomes vergemakkelijken en een zo groot mogelijke autonomie aanbieden dankzij onder meer de zonnepanelen. U kunt zich volledig concentreren op het het plannen van uw motorhome reizen en ten volle  genieten van de vrijheid en het comfort van deze avontuurlijke vakantieformule zonder zich zorgen te maken of u aan alles gedacht heeft. Dit doen wij voor u.  

Is het huren van een motorhome voor u de geschikte formule?

Motorhome reizen met Funshare

U wilt kennis maken met motorhome reizen? U huurt reeds enkele jaren een motor-home? U bent een doorwinterde kenner en weet precies wat u nodig heeft  maar u gaat maar een paar weken per jaar op pad?
Funshare heeft voor u steeds de geschikte huurmotorhome voor uw behoefte.      

Reizen met de motorhome is nieuw voor u of u hebt er slechts af en toe behoefte aan? Dan is motorhome verhuur de geknipte formule. Contacteer ons voor een motorhome initiatie om uw behoeften te kennen of reserveer hier een motorhome. Onze motorhomes zijn gratis voorzien van kampeermateriaal  en keukenmateriaal. Ze beschikken over de nodige opties zoals een zonepaneel, achteruitkijkcamera, fietsendrager, airco cabine  en een zonneluifel. (Consulteer de specificaties van de beschikbare motorhomes voor de volledige uitrusting).  Indien u nooit eerder met de motorhome op reis ging is het nuttig de basisprincipes over de werking van de motorhome  even door te nemen.