Mobilhome verhuur

Ontdek het plezier en de vrijheid van een reis met de mobilhome en huur een topklasse mobilhome aan een voordelige prijs. Funshare mobilhome verhuur is de eenvoudigste weg om kennis te maken met onze mobilome selectie van topmerken evenals onze unieke mobilhome formules.  

Maak van uw mobilehome vakantie een onvergetelijke ervaring

Indien u voor het eerst een mobilehome huurt, is het belangrijk dat u uw behoeften en voorkeur zo goed mogelijk beschrijft. Dat zal ervoor zorgen dat u met de meeste geschikte mobilhome op stap gaat en optimaal geniet van deze unieke ervaring. Wij helpen u graag bij uw keuze.  Stuur ons het reservatieformulier mobilhome verhuur toe met vermelding van uw behoeften en de gewenste periode. 

Zorg ervoor dat u uw reis goed voorbereidt. Dat voorkomt onaangename verrassingen zoals een gebrek aan een geschikte mobilhome overnachtingsplaats of overvolle campings. Als mobilehome verhuur bedrijf beschikken wij samen met onze klanten over heel wat ervaring. Wij adviseren u graag bij de keuze van uw reisbestemming. Tevens bieden wij extra diensten aan om uw reis nog aangenamer te maken. Zoals bv. een de verhuur van een mobiel GPS toestel met de nodige software om thuis op uw eigen PC in alle rust uw reisroute in detail uit te werken.

Vraag bij uw reservatie steeds een bevestiging van de totale kostprijs van uw reis en raadpleeg de algemene mobilhome huurvoorwaarden. Deze bevatten belangrijke informatie die een vlotte afloop garanderen.

Praat indien mogelijk met vrienden die ervaring hebben mey het huren van een mobilhome en weten waarop u moet letten. Indien u bv. op reis gaat naar een land met weing mobilhomeparkings en niet van plan bent om op camping te gaan, is een mobilhome met een zonnepaneel geen overbodige luxe.