Alternatief voor het huren of kopen van een motorhome

Mobiliteitstoerisme zit al enige tijd in de lift. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar motorhomes en de toegangsdrempel tot het frequent reizen met een motorhome te verlagen ontwikkelde Funshare een aantal motorhome formules als alternatief voor korte termijn verhuur en de aankoop van een eigen motorhome. Voor de keuze van een geschikte motorhome bieden wij een steeds groeiend assortiment van motorhome merken. Deze merken zijn zowel beschikbaar voor de aankoop van een eigen motorhome als in één van onze voordeelformules.

Funshare Motome formules

Naast het kostenvoordeel van onze motorhome gebruiksformules bieden wij u professioneel advies voor de selectie van de meest geschikte motorhome en gebruiksformule. Er is in principe een geschikte formule voor elke klant afhankelijk van de gewenst gebruiksfrequentie, flexibiliteit en budget. 

Afhankelijk van hoe vaak u op reis gaat en de wens om al dan niet eigenaar van een motorhome te worden, biedt Funshare u de keuze tussen motorhome verhuur, een huurabonnement of  kopen-met-verhuur.  Weldra staren we ook met een formule voor het leasen van een motorhome / camper.  Voor een maandelijks vaste betaling geniet u van een full service formule met aankoopoptie 3, 4 of 5 jaar. Funshare Leasemax.

U wenst een jonge tweedehands aan te kopen en weet precies welk model en uitrusting? vraag ons dan vrijblijvend een offerte voor een motorhome op maat van 6 maanden. Wij kopen uw motorhome aan en nemen hem 1 seizoen op in onze huurvloot zodat u geniet van een belangrijke korting op uw aankoop en alsnog een zo goed als nieuwe camper ontvangt. Funshare Nearly New.

Overzicht van de motorhome voordeelformules

U huurt regelmatig een motorhome maar heeft geen behoefte aan een eigen motorhome? Kies dan voor het Funshare FLEX verhuurabonnement om een kwaliteitsmotorhome te huren aan super voordelige tarieven (20% korting vanaf de eerste week huur).
   

U wenst er regelmatig met een eigen motorhome naar keuze op uit te trekken zonder de kosten en lasten van een aankoop? Kies dan voor de formule Funshare PRIOR PLUS deeleigendom. U kiest een motorhome die wij voor u aankopen en deelt in ruil voor het gewenste  gebruik in de afschrijvings- en gebruikskosten.

U wenst volop van een eigen motorhome te genieten zonder de hoge kost van afschrijving en zonder zorgen van stalling of onderhoud? Als alternatief voor een eigen aankoop is er de formule Funshare COMFORT kopen-met-verhuur: u kiest een nieuwe motorhome uit ons gamma en wij zorgen ervoor dat uw motorhome geld opbengt als u hem niet nodig heeft. 

U bent eigenaar van een recente aa

ngekochte motorhome en wenst deze op termijn te vervangen door een nieuwe motorhome? Wij bieden uw motorhome aan in verhuur via de formule Funshare RENTMAX en betalen u na 1 jaar de beste overnameprijs.  

Wat is de totale kostprijs voor reizen met de motorhome? Bekijk hier een kostprijsvergelijking tussen aankoop, huur en de motorhome voordeelformules van Funshare.