Funshare COMFORT- motorhome verkoop en verhuurdienst

"kopen-met-verhuur": voordelig een nieuwe motorhome kopen

u wenst eigenaar te worden van uw droommotorhome op een financiëel aantrekkelijke manier? De formule Funshare COMFORT is een volwaardig en uniek alternatief voor motorhome verkoop. U geniet van alle voordelen van een aankoop en bespaart in belangrijke mate op de aankoopprijs, zelfs alvorens u zelf de motorhome betaalde.   

De formule Funshare COMFORT is best te vergelijken met een lange termijn verhuurcontract met een exclusieve aankoopoptie (aan 16,5%) en dit in combinatie met een gratis deelname aan de formule Funshare RENTMAX, de full service motorhome verhuurdienst. Brede keuze uit ons gamme van motorhome merken.  Redenen genoeg dus om deze formule als voordelig alternatief voor "gewone" motorhome verkoop nader te bestuderen.    

Knaus Sun TI Van

Met de formule Funshare COMFORT hebt u zelf alle touwtjes in handen. U realiseert bovendien een aanzienlijke besparing op uw motorhome aankoop dankzij de gratis deelname aan de formule Funshare RENTMAX. U hoeft er zelfs uw luie zetel niet voor uit te komen. 

 Wat betaalt u?

Kapitaal aflossingen en interest na aftrek van uw verhuuropbrengst

De normale gebruikskosten 

Overname aan 16,5% van de verkoopsprijs

 Uw voordeel

Alle voordelen van een aankoop

Belangrijke besparing op uw afbetalingen via Funshare RENTMAX

Omnium verzekering voor verhuur en financiering aan voordeeltarief 

Geen stallingskosten of hinder bij niet gebruik

Grote keuze uit het aanbod van motorhome modellen, merken en uitrusting

Verdere verkoop in deelgebruik mogelijk 

Mogelijkheid om bij einde van uw COMFORT contract de motorhome verder te huren aan kostprijs, met of zonder deelname aan Funshare RENTMAX