Funshare FRANCHISE

Voor de regionale uitbouw van het Funshare concept zijn wij op zoek naar zelfstandig ondernemers in de regio Antwerpen, Gent, Charleroi en Luik.  


Ter verwezenlijking van de regionale groei zijn wij op zoek naar klantgerichte zelfstandige ondernemers met een sterk interesse in de motorhome wereld.
U werkt op zelfstandige basis maar u maakt deel uit van de Funshare organisatie en geniet hierdoor van een centrale ondersteuning op het vlak van internet marketing, verkoop, aankoop, onderhoud, reparaties, contractbeheer, planning en klantenwerving. U verleent de nodige service aan de klanten van uw regio (eigenaars, deeleigenaars, kopers en huurder) en brengt het unieke aanbod van Funshare dichter bij de klant.

De uitbouw van een Funshare motorhome vestiging kan zowel op deeltijdse als voltijdse basis afhankelijk van uw ambitie, de beschikbare infrastructuur en het potentieel in de regionale markt.
Om als kandidaat in aanmerking te komen dient u bereid te zijn te investeren in de uitbouw van een motorhome vloot en te beschikken over een locatie voor de veilige stalling van de motorhomes en de ontvangst van de klanten (als eigenaar of als huurder).

Om deze activiteit met sucess uit te bouwen dient u, naast een passie voor het concept,  zowel te beschikken over goede commerciële vaardigheden als over een sterk inzicht en interesse in motorhometechniek.

In ruil voor uw inzet bieden wij u een succesvolle positie in de  veelbelovende toekomst die voor een uniek bedrijf als Funshare is weggelegd.


Funshare - fractional vehicle use, is een geregistreerd merk, eigendom van de firma Funshare Motorhomes bvba.