Funshare PRIOR PLUS - motorhome "deeleigendom"

Maximaal plezier, minimale kost + deelname in de opbrengst

Indien u er meerdere malen per jaar met een goed uitgeruste motorhome op uit wilt trekken zonder de kosten en lasten van een aankoop en tegelijkertijd uw vaste kosten van de motorhome wil elimineren, dan is de formule Funshare PRIOR PLUS "motorhome "deeleigendom" voor u de gepaste oplossing.
Als deeleigenaar kiest u als eerste de gewenste periodes en ontvangt u minstens 10% van de omzet die wij realiseren op uw motorhome in de andere formules (verhuur en FLEX). Opdat u ook daadwerkelijk voorrang kunt genieten is het PRIOR PLUS aandeel per motorhome beperkt tot 40% (12 weken per jaar). D.w.z. 1 of maximaal 2 deeleigenaars per motorhome.  Het is ook mogelijk om alle aandelen van een motorhome te kopen, in dat geval bieden wij u de formule Funshare COMFORT " kopen-met-verhuur". In dit geval ontvangt u  tot 70% van de omzet die wij realiseren.

Motorhome Buerstner Solano

Met de formule Funshare PRIOR PLUS kunt u jaarlijks meerdere malen er op uit met een motorhome naar keuze voor een fractie van de kosten van een aankoop en zonder vaste kosten. U kiest een motorhome uit het Funshare aanbod of laat ons weten welk merk en type uw voorkeur geniet. Vergelijk hier de kostprijs met andere Funshare motorhome formules.

Motorhome "deeleigendom" - principe

De kostprijs van de formule PRIOR PLUS deeleigendom gebruik wordt bepaald door de waarde van de gekozen motorhome en bestaat uit twee elementen.
1. De aankoop van uw aandeel (minimaal 20%). Een aandeel van 20% (bv. voor een motorhome van 50.000: 20% = 10.00) geeft u recht op 6 weken gebruik per jaar.
2. De gebruikskosten: dit is uw aandeel in de jaarlijkse gebruikskosten van de motorhome (verzekering, onderhoud, banden ...) welke bepaald worden door het type motorhome en de periode van gebruik
Per aandeel van 20%  ontvangt u 10% van  de totale omzet op uw motorhome, exclusief de eigen bijdrage voor deelname in de kosten. Dit bedrag wordt jaarlijks uitbetaald. Deze betaling zal uw eigen gebruikskosten meestal compenseren zodat u na de aankoop van uw PRIOR PLUS aandeel gratis op reis kunt. Om het rendement hoog te houden is het maximale PRIOR PLUS aandeel per motorhome beperkt tot 40%. 

Bij verkoop van de motorhome na 3 jaar ontvangt u de helft van uw initiële inleg terug. Dankzij deze formule geniet u niet enkel van zorgeloze motorhome vakanties maar eveneens van de absoluut laagste kostprijs en dit met een beperkte investering.   

Rekenvoorbeeld: Buerstner Travel Van 620 T
Fiat Ducato 2.3  130 pk 6 versnellingen.
Compacte halfintegraal met TWIN bedden en ruime garage
Nieuwprijs 2014 incl. opties: 59.586 BTWi
- Aandeel PRIOR PLUS 20% =         11.918,-
- Gebruikskosten 6 weken vanaf : 490/jaar
- Aandeel opbrengs deeleigenaar:   1250/jaar
- Terugbetaling aandeel na 3 jaar:   5.958,-

 De Funshare PRIOR PLUS voordelen:

Alle voordelen van een eigen motorhome voor een kleine investering

Geen vaste kosten dankzij winstdeelname (10% per aandeel van 20%) 

Eerste keuze beschikbaarheid en flexibele opname 

U betaalt geen waarborg

Gegarandeerde beschikbaarheid

Terugbetaling van uw aandeel bij wederverkoop (na 3 jaar)

Gratis stalling

Uw motorhome wordt gratis vertrekkensklaar afgeleverd