Funshare PRIOR - motorhome verhuur pakket

Maximaal plezier, minimale kost

Indien u er meerdere malen per jaar met een goed uitgeruste motorhome op uit wilt trekken zonder de kosten en lasten van een aankoop, dan biedt de formule Funshare PRIOR motorhome verhuur pakket u de gepaste oplossing. Deze Funshare motorhome formule geeft u toegang tot zorgeloos en voordelig motorhomegebruik.

Als PRIOR klant geniet u van dezelfde service als onze huurklanten maar aan een lagere kostprijs (30 tot 35% korting op de gewone huurtarieven). Indien u zich tijdig inschrijft (best in de herfstperiode) kunt u mee onze aankopen voor het komende seizoen bepalen en aldus een motorhome naar keuze huren. Eénmaal dat u uw PRIOR tegoed heeft aangekocht kunt u zonder bijkomede kosten en zonder beperkingen de gewenste gebruiksperiode inplannen.  De planning is evenwel flexibel en kan op elk moment aangepast worden in zoverre de gewenste periode nog vrij is. Als PRIOR klant kiest u als eerste de gewenste periode nog voordat de gewone verhuur en Funshare FLEX reservaties gestart zijn.  

Hobby Van Exclusive Fiat 2010

Met de formule Funshare PRIOR kunt u jaarlijks meerdere malen er op uit met een motorhome naar keuze voor een fractie van de kosten van een aankoop en dit zonder enige zorgen of verrassingen. U kiest een motorhome (bv. uit onze selectie van motorhome merken) en geniet van dezelfde volledige service als onze huur en FLEX klanten. U reist, wij zorgen voor de rest.   

Motorhome verhuur pakket - Pack PRIOR 10-2 of 15-3

Met de formule PRIOR weet heeft u de mogelijkheid om frequent met een motorhome naar keuze op reis te gaan en dit aan een uiterst voordelig tarief.  U heeft de keuze uit 2 PRIOR “packs”:

Pack PRIOR 10-2: dwz 10 weken  gebruik van dezelfde motorhome op te nemen op 2 jaar.  De kostenbasis voor deze formule is het gewone huurtarief - 30%.  De prijs is inclusief een km pakket van 12.500km.

Pack PRIOR 15-3: dwz 15 weken gebruik van dezelfde motorhome gedurende 3 jaar.  De kostenbasis voor deze formule is het gewone huurtarief - 35%.  De prijs is inclusief een km pakket van 16.500km.
 
Vergelijk hier de kostprijs met andere motorhome formules.

 Uw voordeel

Op reis met een motorhome naar keuze zonder de kosten van een aankoop

Eerste keuze van beschikbaarheid zonder beperkingen

Geen bijkomende kosten voor een reservatie

Geen vooafbetaling van de waarborg

Gegarandeerde beschikbaarheid

Steeds een recente en goed uitgeruste motorhome

Uw motorhome steeds reisklaar, gratis voorzien van het nodige kampeermateriaal 

Geen stallingshinder of zorgen van onderhoud bij niet gebruik

Uw motorhome is steeds vertrekkensklaar