Funshare RENTMAX - motorhome verhuur service

Vermenigvuldig uw plezier, deel uw kosten

Eigenaar worden van een nieuwe motorhome is een beslissing die wel overwogen dient genomen te worden. Om een dergelijke aankoop te verantwoorden moet men eerst zeker zijn dat men er  voldoende gebruik van gaat kunnen maken. Maar wat is de ideale oplossing als de tijd ontbreekt en je toch een eigen motorhome wenst, volledig naar uw zin en behoeften? Via de Funshare RENTMAX, verhuurdienst voor particuliere motorhomes bieden wij uw bij ons aangekochte  moterhome aan onze klanten aan. Zodoende kunt u zonder last een belangrijke netto opbrengst realiseren terwijl u toch onbeperkt van uw eigen motorhome kan genieten. 

Indien u als particulier deelneemt aan de formule Funshare RENTMAX bieden wij u een "full service" pakket. Wij zorgen voor een geschikte omnium verhuur verzekering voor uw motorhome aan de meest voordelige prijs, de klantenwerving, het opstellen van de contracten, de facturatie, de waarborg. In ons atelier zorgen wij ervoor dat eventuele reparaties onmiddellijk worden uitgevoerd  en plaatsen zo nodig extra accessoires. Het "full service" verhuur pakket omvat o.a. de de check out en de gedetailleerde technische uitleg, de inspectie bij inlevering, eventuele reparaties en stalling. Daarenboven zorgen wij ook dat het jaarlijks onderhoud en jaarlijkse keuring uitgevoerd worden.

Dank zij de Formule RENTMAX kan u de motorhome zoals u hem verkiest  aankopen ook al gebruikt u hem zelf niet voldoende. U geniet gewoon  van uw eigen motorhome en van dezelfde service die wij onze huurders bieden. Kortom :  Uw motorhome aan de laagste kost en met de zorgeloosheid van een huurder.

Wat betaalt u

De normale gebruikskosten + BA en omnium verzekering geldig voor verhuur (aan Funshare voordeeltarief vanaf 1300/jaar)

Funshare Rentmax vergoeding (betaling via aftrek van de huuropbrengst) 

check in/check out kost klaarmaken motorhome

 Uw voordeel

Belangrijke kostenbesparing zonder enige inspanning

Professionele en correcte verhuur

Onbeperkt eigen gebruik 

Geen eigen stallingsplaats nodig

Betaling van de onderhoudskosten via aftrek van de huuropbrengst 

Wij maken uw motorhome vertrekkensklaar wanneer u dat wenst

 Kortom uw wil uw eigen motorhome verhuren om uw kosten te drukken maar u heeft geen tijd en beseft dat dit toch een tijdrovende bezigheid is. contacteer ons en wij adviseren u graag over de geschikte motorhomes / campers voor een goede verhuur.

RENTMAX VOORBEELDEN 

Adria Twin 540 SPT fiat 130 PK 3T5

Voorzien van luifel, achteruitrijcamera, zonnepaneel, fietsendrager 2f  
-Schatting jaarlijkse opbrengsten tussen   7000 en 10000, - (°),
-Jaarlijkse vaste kosten : 2000 (°°)

Chausson Titanium 758 Ford 170PK Automaat>

(°) afhankelijk van de periode beschikbaar (minus 35% commissie)
(°°) inclusief omniumverzekering verhuur, rijtax, rechtsbijstand, technische controle, exclusief onderhoud en banden