Funshare COMFORT- motorhome kopen met verhuur

"kopen-met-verhuur": voordelig een nieuwe motorhome kopen

U wenst een eigen motorhome zonder op te draaien voor alle kosten en zonder de zorgen van stalling en onderhoud? De formule Funshare COMFORT is een aantrekkelijk alternatief voor de aankoop van een nieuwe motorhome. U geniet van alle voordelen van een aankoop en wint het belangrijlste deel van uw investering terug via onze full service verhuurdienst Funshare RENTMAX.   

Met de formule Funshare COMFORT kunt u zich een nieuwe motorhome aanschaffen aan de absoluut voordeligste prijs. De deelname aan de formule Funshare RENTMAX (gratis), de full service motorhome verhuurdienst, zorgt ervoor dat u uw eigen motorhome onbeperkt kunt gebruiken aan de absoluut laagste kost.
Voor de aankoop van uw motorhome adviseren wij u graag uit onze selectie van motorhome merken.  Bij de afloop van uw contract zorgen wij desgewenst voor de verkoop van uw motorhome via ons aanbod tweedehands motorhomes. Redenen genoeg dus om deze formule kopen-met-verhuur nader te onderzoeken voor de aankoop van uw volgende motorhome. Vergelijk hier de kostprijs met onze andere motorhome voordeelformules.  

Knaus Sun TI Van

Met de formule Funshare COMFORT hebt u zelf alle touwtjes in handen. U realiseert bovendien een belangrijk rendement dankzij de gratis deelname aan de formule Funshare RENTMAX. U hoeft er zelfs uw luie zetel niet voor uit te komen. 

 Wat betaalt u?

De aankoop van uw motorhome verminderd met 70% van de verhuuromzet (maandelijkse betaling van uw tegoed). Aankoop met of zonder financiering.

De jaarlijkse gebruikskosten:  omnium en BA verzekering verhuur, rijtax, rechtsbijstand, reisbijstand, technische controle, onderhoud, banden   

Funshare COMFORT/RENTMAX jaarlijkse beheersvergoeding (betaalbaar via aftrek van de opbrengsten)

 Uw voordeel

Alle voordelen van een eigen motorhome zonder de nadelen

Belangrijke besparing op uw aankoop dankzij onze full service verhuurdienst 

Omnium verzekering voor verhuur en financiering aan voordeeltarief 

U hoeft zelf niet over een stallingsplaats te beschikken

Wij maken uw motorhome reisklaar zo vaak u dat wenst 

Steeds een recente motorhome welke u onbeperkt gebruikt aan minimale kost