Motorhome Verhuur

Ontdek het plezier en de vrijheid van een motorhome vakantie en huur bij Funshare een motorhome van een topmerk aan een voordelige prijs. Al onze motorhomes worden gratis voorzien van het nodige kampeermateriaal (download inventaris verhuur) zowel als eet- en kookgerief. Funshare motorhome verhuur is de eenvoudigste manier om kennis te maken met onze topselectie van motorhomes evenals  onze unieke motorhome gebruiksformules.       

Maak van uw motorhomevakantie een onvergetelijke ervaring

Een motorhome huren is voor u een nieuwe ervaring? Dan is het belangrijk om uw  behoeften en voorkeur zo goed mogelijk te beschrijven. Dat helpt ons om u de meest geschikte motorhome aan te bieden zodat u maximaal geniet van uw motorhomevakantie.   Stuur ons hiervoor het reservatieformulier motorhome verhuur voor Tremelo  om de beschikbaarheid en prijs te kennen.                      

U heeft nog geen ervaring met de motorhome? Overloop dan even de basisprincipes over de werking van de motorhome.

U huurt regelmatig een motorhome? Bespaar dan vanaf de eerste week huur 20% dankzij de formule Funshare FLEX motorhome verhuur abonnement .
Zorg ervoor dat u uw reis goed voorbereidt. Dat voorkomt onaangename verrassingen zoals een gebrek aan een geschikte motorhome overnachtingsplaats of overvolle campings. Als motorhome verhuur bedrijf beschikken wij samen met onze klanten over heel wat ervaring. Wij adviseren u graag bij de keuze van uw reisbestemming. Tevens bieden wij extra diensten aan om uw reis nog aangenamer te maken. Zoals bv. verhuur van bedlinnen, verhuur van GPS met voorgeladen stopplaatsen, draagbare gas BBQ, stroomomvormer, TV met DVD etc...

Vraag bij uw motorhome verhuur reservatie steeds een bevestiging van de totale kostprijs van uw reis en raadpleeg de algemene voorwaarden motorhome verhuur . Deze bevatten belangrijke informatie die een vlotte afloop garanderen.     

Praat indien mogelijk met vrienden of kenissen die ervaring hebben met het huren van een motorhome weten waarop u moet letten. Indien u bv. op reis gaat naar een land met weing motorhomeparkings en niet van plan bent om campings op te zoeken, is een motorhome met een zonnepaneel en/of een extra woonbatterij erg nuttig.