Motorhome verkoop & toebehoren Tremelo

In uw zoektocht naar uw eigen motorhome van uw dromen dient u zeker een kijkje te komen nemen u in onze showroom te Tremelo waar u  een groot aanbod van nieuwe en tweedehands  motorhomes kan bezichtigen. Er zijn permanent een 15-20 tal nieuwe modellen aanwezig waarvan er steeds een aantal in promotie staan dankzij de uitzonderlijke condities die de fabrikanten op regelmatige tijdstippen geven.  Raadpleeg hier ons aanbod stock modellen aan promo prijzen:  'Nieuwe motorhomes - PROMO'

Tremelo is één van de 3 showrooms van Vanomobil waardoor u als klant  in Vlaams-Brabant en Limburg een aanspreekpunt heeft voor de merken die Vanomobil verdeelt. Door onze centrale ligging  hoeft u het niet te ver van huis te zoeken om 'uw ideale motorhome' te vinden. De nabijheid van uw verdeler is niet alleen belangrijk voor de aankoop maar eveneens voor de service nadien (waterdichtheidscontrole voor de waterdichtheidsgarantie, plaatsen van toebehoren op een later tijdstip, onderhoud ...). 

<


Onze motorhome merken:   

Adria MotorhomesItineo motorhomes


Knaus motorhomesChausson motorhomes

>

Buerstner motorhomesWestfalia motorhomes

>

Voor het plaatsen van toebehoren werken wij samen met verscheidene leveranciers. Wenst u nadien een fietsendrager, satelliet, luifel, navigatiesysteem en/of achteruitrijcamera te laten plaatsen. U hoeft enkel een afspraak te maken en wij doen de rest :

Thule accessoires

Thule is de leverancier van luifels, fietsendragers, voortenten en safarirooms, veiligheidsloten.

Reimo camper accessoires

Reimo is the place to be voor toebehoren voor de motorhome. Zij bieden alles aan wat in een goed uitgeruste motorhome dient aanwezeig te zijn. Wij zijn verdeelpunt van Reimo en hebben wekelijks een levering.
http://www.reimo.com