Motorhome specificaties - verhuur vloot

De keuze van een motorhome is geen eenvoudige taak. Het aanbod is enorm en neemt nog dagelijks toe. Het motorhome aanbod van Funshare bestaat uit een selectie van motorhome merken met een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding en de meest populaire en praktische indelingen. Dat spaart u alvast wat moeite in uw zoektocht naar de ideale motorhome. Bezoek deze pagina om de specificaties van de beschikbare motorhome verhuur modellen te kennen.    

Motorhome types

Motorhomes worden ingedeeld in vier types en dit op basis van de opbouw. Het type alkoof is het "oudste" type wat gekenmerkt wordt door een vast bed dat zich in een gewelf boven de stuurcabine bevindt. Dit is de traditionele familie motorhome.
 
Een meer recente ontwikkeling zijn de zogenaamde halfintegraal modellen, geliefd voor hun beperkte hoogte, lager verbruik en elegante verschijning. Sinds enkele jaren zijn er de halfintegraal modellen met hefbed waardoor dit type nu ook als volwaardige 4 en zelfs 5 persoonsmodel verkrijgbaar is. 

Voor wie vooral belang hecht aan compactheid en rijgemak is er de kampeerbus:  een omgebouwd bedrijfsvoertuig met extra isolatie en een volledige motorhome inrichting. Net een beetje ruimer maar eveneens met beperkte lengte is er de compact halfintegraal ook wel  "Van" genoemd.

Tenslotte is er de integraal, waarbij de cabine van de bestelwagen verdwenen is en vervangen werd door een stuurcabine die integraal deel uitmaakt van de motorhome. Dit type heeft de beste isolatie en oogt zeer ruim en licht dankzij de grotere cabine. Tot deze klasse behoren de meest ruime motorhome modellen.

Buerstner Ixeo