Uw motorhome in deeleigendom: Funshare PRIOR PLUS

De allernieuwste Funshare motorhome voordeelformule heet Funshare PRIOR PLUS, genoemd naar de eerder geïntroduceerde formule Funshare PRIOR deelgebruik. De PRIOR PLUS deeleigendom formule laat u toe om te genieten van alle voordelen van een eigen motorhome maar met een beperkte investering en zonder zorgen van stalling, reparatie of onderhoud. U koopt een deel van een motorhome naar keuze en geniet u mee van de opbrengst die wij realiseren uit verhuur en deelgebruik voor de periode dat u de motorhome zelf niet gebruikt. 
Elk aandeel van 20% geeft u recht op een gebruik van gemiddeld 6 weken per jaar, vrij op de nemen volgens de flexibele principes van de Funshare PRIOR formule. Tevens ontvangt u per jaar en per 20% aandeel10% van de volledige omzet die wij realizeren. Dit aandeel in de omzet zorgt ervoor dat u als PRIOR PLUS gebruiker zelf geen jaarlijkse kosten heeft.

Bij verkoop van de motorhome, doorgaans na 3 jaar, ontvangt u uw aandeel terug zodat u mee geniet van de belangrijke restwaarde van de motorhome. Het bedrag dat u ontvangt is dan uw aandeel vermenigvuldigd met de verkoopprijs. Indien u de motorhome zelf wenst aan de kopen dient u enkel de resterende aandelen aan te kopen. Het beschikbare PRIOR PLUS aandeel per motorhome is beperkt tot 40%, zodoende heeft u als PRIOR PLUS gebruiker voldoende flexibilteit in de beschikbaarheid. 

Overzicht van de Funshare motorhome verhuur en koop formules
Meer informatie over de motorhome formule PRIOR PLUS