Hervulbare LPG gasfles

Een dampgastank voor LPG met met buitenvulaansluiting is uitermate geschikt voor het gebruik in de caravan of motorhome. De kosten voor het gebruik van een hervulbare LPG gasfles zijn ongeveer 50% lager i.v.m. propaan gas en het kan evengoed gebruikt worden voor de verwarming, kookvuur en koelkast.

Speciaal aanbod bij Funshare Motorhomes:

Levering en plaatsing van een 27l hervulbare LPG fles met buitenvulling (door de buitenwand): 395,- (prijs 2010 inclusief rode LPG fles 27l, vulslang, buitenwand aansluiting, inox schroeven, set vulnippels Europa en plaatsing).   Bestellen

Hervulbare LPG gasfles

Voordelen van een hervulbare LPG gasfles ten opzichte van traditionele ruilfles met propaan:
- Bijna 50% goedkoper
- Handig vullen aan elk tankstation met LPG, ook in het
  buitenland (mits de nodige vulnippels mee te nemen)
- Beter voor de kookpotten
- Elke fles beschikt over een inhoudsmeter
- Makkelijk te plaatsen met buitenvulling zodat u de fles niet moet opheffen of verplaatsen
- Geen problemen meer om de juiste ruilfles te vinden in het buitenland

Een hervulbare LPG gasfles is ook absoluut veilig dankzij de vulbegrenzer die ervoor zorgt dat de fles nooit meer dan 80 procent gevuld wordt. Daarenboven is er een veerbeveiliging die ervoor zorgt dat de fles niet ontploft moest de druk in de fles te hoog worden om één of andere reden. Elke hervulbare LPG gasfles is TÜV gekeurd. Een keuringscertificaat wordt meegeleverd bij elke.

Afmetingen: 30 cm diameter, 58 cm hoog, leeggewicht 17,5 kg. Eveneens verkrijgbaar in andere formaten (12, 36 of 42 ltr).

Om ook op lange termijn de goede werking van de koelkast te garander kan een vetfilter geplaatst worden tussen de ontspanner en de gasfles aansluiting maar dat is niet noodzakelijk (in optie = 35).