Met een mobiel Garmin GPS mist u nooit uw favoriete plekjes

Elke mobiel GPS toestel brengt u naar uw eindbestemming.  Wie op reis gaat met een motorhome hecht echter evenveel belang aan de route zelf als aan de eindbestemming. Een standaard GPS leidt u ofwel via de kortste ofwel via de snelste weg maar zelden via de mooiste stopplaatsen. Met een mobiel GPS zoals de Garmin StreetPilot 2720 kan u in uw luie zetel uw volledige reisroute in detail uitstippelen en deze opladen zodat u met zekerheid al uw favoriete stopplaatsen zal bereiken. 
Te huur en te koop bij Funshare.

mobile-GPS-Garmin

De Garmin Streetpilot 2720 is een compact, goed leesbaar en waterdicht mobiel GPS toestel dat geschikt is voor alle motorhome types. (Kan ook met de bijhorende kit op de motorfiets gemonteerd worden.) Bij gebruik in een alkoof motorhome is het wel noodzakelijk om de externe GPS antenne te gebruiken. De detailkaarten van West-Europa, campings en motorhomestopplaatsen zijn voorgeladen op de harde scchijf van 2 Gbyte.

Huur een motorhome bij Funshare en plan thuis uw route

Indien u bij de reservatie van uw motorhome dit mobiel GPS toestel huurt kunt u met de Garmin software thuis op uw eigen PC in alle rust uw reisroute in detail plannen en bij uw vertrek opladen. Als Funshare PRIOR klant kunt u samen met uw motorhome reservatie ook de huur van een mobile GPS toestel vastleggen. Zodoende hebt u lang op voorhand 100% garantie van beschikbaarheid en hoeft u zelf geen toestel te kopen.