Opendeur weekend Verhuur 24 & 25/01/15 (10u-18u)

Naar jaarlijkse gewoonte staan op zaterdag 24 en zondag 25 januari 2015  de deuren voor één ieder open. U plant een motorhome te huren in 2015? Noteer dan alvast deze datum in uw agenda

 Elk jaar proberen meer en meer klanten een vakantie met de motorhome uit. Belangrijk hierbij is een goede voorbereiding. Naast de keuze van de bestemming, is ook  de keuze van de geschikte motorhome primordiaal. Of u nu met de kinderen op stap gaat of enkel met zijn tweetjes, Funshare Motorhome heeft de geschikte motorhome voor u.

Tijdens dit weekend staat ons team tot uw beschikking om u bij uw eventuele vragen te helpen. U kan rustig de huurwagens bezichtigen en nadien bij een kop koffie en een versnapering de mogelijkheden overlopen.

 Voor elke reservatie van minimum 1 week bieden wij dat weekend de optie tot reisannulering gratis aan (ter waarde van 5% van de huursom)

Heeft u al een keuze gemaakt en wenst u hem reeds te reserveren, dan hoeft u natuurlijk niet te wachten. Neem dan alvast contact met ons op zodat u uw reservatie al kan vastleggen.

 IEDEREEN IS HARTELIJK WELKOM OP 24 EN 25 JANUARI VAN 10U TOT 18U