Special Verhuur Opendeurdagen 2018

Op zaterdag 21 april 2018 en zondag 22 april 2018 vinden onze laatste  'special Verhuur Opendeurdagen '  voor seizoen 2018 plaats in onze locatie te Tremelo.  Deze opendeurdagen gaan telkens  door van 10u tot 17u doorlopend . 

Dit laatste weekend van april  zal  in het teken staan van de motorhome verhuur.  Wenst u te reserveren maar heeft u toch wat vragen, aarzel dan niet en kom ons tijdens deze dagen een bezoekje brengen. U kan dan kennis maken met onze huurvloot en de verschillende huurmotorhomes. Voor elke boeking van minstens 1 week kan u tijdens dit weekend  traditiegetrouw genieten van een gratis optie tot annulatie*.

Wenst u echter nog eerder te vertrekken tijdens de paasvakantie, aarzel dan echter niet om nu al te reserveren. Ook tijdens deze schoolvakantie in april kan u boeken aan laagseizoen tarief en krijgt u de optie keukenmateriaal gratis.

* annulatie mogelijk volgens onze annulatievoorwaarden  en onder voorbehoud van creditering  van het voorschot binnen de 5 werkdagen na aanvraag reservatie