Special Verhuur Opendeurdagen 2018

Op zaterdag 27 januari  en zondag 28 januari 2018 vinden onze 'special Verhuur Opendeurdagen ' plaats in onze locatie te Tremelo.  Deze opendeurdagen gaan telkens  door van 10u tot 16u doorlopend.

Traditiegetrouw is januari de maand waarin velen reeds  hun vakantie voor de zomer plannen. Elk jaar vertrekken meer en meer onder jullie er op uit met de motorhome. Diegenen die  voor het eerst kennis maken met dit type van vakantie  worden vaak geconfronteerd met heel wat vragen.

Dit laatste weekend van januari  zal helemaal in het teken staan van de motorhome verhuur.  Wenst u te reserveren maar heeft u toch wat vragen, aarzel dan niet en kom ons tijdens deze dagen een bezoekje brengen. U kan dan kennis maken met onze huurvloot en de verschillende huurmotorhomes. Voor elke boeking van minstens 1 week kan u tijdens dit weekend  traditiegetrouw genieten van een gratis optie tot annulatie*.

Op zaterdagnamiddag organiseren wij eveneens een kleine initiatie voor de beginnende huurder. Tijdens deze presentatie motorhome verhuur maakt u reeds kennis met de belangrijkste aspecten van de motorhome zoals gebruik van wc cassette,  verwarming, gebruik koelkast en dergelijke. Aangezien de plaatsen beperkt zijn, is reserveren noodzakelijk. U kan zich hiervoor aanmelden bij Ellen  op ellen.torfs@funshare.be

* annulatie mogelijk volgens onze annulatievoorwaarden  en onder voorbehoud van creditering  van het voorschot binnen de 5 werkdagen na aanvraag reservatie