Vakantiewoning te huur Zuid-Frankrijk (Var)

De ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de al het mooie wat de Var te bieden heeft. Via deze pagina vakantiewoning te huur kunt u een prachtige nieuwbouw villa reserveren. Onze vakantiewoning is gebouwd in traditionele stijl met 4 slaapkamers, aparte studio met slaapkamer, groot overdekt terras, carport, garage en verwarmd zwembad van 9 x 5m. Zeer rustige liging te midden van een olijfboombaard, op wandelafstand van het dorp. Deze modern vakantiewoning beschikt over alle comfort zoals vloerverwarming op warmtepomp (koelen in de zomer mogelijk), diepvriezer, wasmachine,  afwasmachine, satelliet met TV vlaanderen, draadloos internet ... 
Deze pagina "vakantiewoning hurenis geen eigendom van Funshare en staat los van de motorhome verhuur activiteiten.

Vakantiewoning te huur Zuid-Frankrijk

Deze vakantiewoning is gelegen in de Var (83) op loopafstand van het dorpje Tavernes (op 5km van Barjol, en op 25 km van het prachtige Lac de St-Croix dat aan de Gorges du Verdon ligt.
De vakantiewoning beschikt over alle comfort en biedt slaapgelegenheid aan maximum 8-10 personen. Ideaal voor 2 gezinnen (woning met apartement voor 2-4P met 1 slaapkamer, ingerichte keuken en badkamer).

Voor meer info over deze vakantiewoning:
www.vakantiewoning-zuid-frankrijk.com


Prijslijst vakantiewoning te huur

Info ligging - Ten Zuiden van de Georges du Verdon, op 20 km van Lac de Sainte-Croix 

Bezienswaardigheden in de buurt van Tavernes

Beschikbaarheid - gelieve ons te contacteren
Algemene huurvoorwaarden beschikbaar op aanvraag

Le magnifique lac de Sainte-Croix (Var)